Sublimotion process®, een nieuwe, innovatieve dienst voor het behandelen van RVS!

Vecom introduceert een nieuw oppervlaktebehandelingsproces voor RVS. De voorbije jaren zijn de specifieke wet- en regelgeving inzake het hygiënisch ontwerp van procesapparatuur in de levensmiddelenindustrie steeds maar strenger geworden. Deze tendens zal zich ongetwijfeld doorzetten tijdens de volgende jaren. De bestaande technieken volstaan op termijn niet meer en de toepassing van een nieuw proces is daarom noodzakelijk.

Het SUBLIMOTION-process® is een gloednieuwe, innoverende techniek die een resultaat garandeert welk tot op vandaag niet kan geëvenaard worden met bestaande technieken. Het SUBLIMOTION-process® conditioneert de oppervlakken van roestvaststalen constructies en componenten op een zodanige manier dat de oppervlakteruwheid en -topografie drastisch verbeteren, zonder beschadigingen of vervormingen aan te brengen. De reinigbaarheid en de hygiënische eigenschappen van het behandelde oppervlak worden eveneens sterk verbeterd. De oppervlaktekwaliteiten van roestvast staal na behandeling met het SUBLIMOTION-process® komen vooral sectoren zoals de farmaceutische, cosmetische en voedingsindustrie ten goede waar de hygiënische eisen veel groter zijn dan in andere sectoren. Klik hier voor meer informatie