Nieuw: Greenflex Superclean

Bekijk het productfilmpje!

In de grafische- en verfindustrie bestaat een groeiende vraag naar milieuvriendelijke en gebruikersvriendelijke reinigingsproducten. De R&D afdeling van Vecom heeft twee vernieuwende producten ontwikkeld die beantwoorden aan deze behoefte zonder afbreuk te doen aan reinigingskracht en effectiviteit. Greenflex Superclean is een efficiënt, diep-reinigend en hoog oplossend reinigingsmiddel. De producten zijn ontwikkeld voor solventgedragen en watergedragen inkten. Greenflex Superclean laat geen residu achter en is veilig te gebruiken op allerlei materialen.

Ga naar het Product Informatie Document van GreenFlex Superclean S
Ga naar het Product Informatie Document van GreenFlex Superclean W

Voor meer informatie of het plaatsen van orders:
e-mail: [email protected]
Telefoon: 010-5930203